Voedingsconsult ervaring door The Green Guide "Zou je ook eens moeten doen!" - By Rhiannon
1754
post-template-default,single,single-post,postid-1754,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Voedingsconsult ervaring door The Green Guide “Zou je ook eens moeten doen!”

“VEGAN VOEDINGSCONSULT: ZOU JE OOK EENS MOETEN DOEN!” luidt de titel van de blogster Mariëlle Markgraaff

Begin dit jaar kwam Mariëlle Markgraaff van The Green Guide voor een (vegan) Voedingsconsult bij mij. Het was toeval dat zij ook een actieve blogster op het gebied van  dierproefvrije & natuurlijke beautyduurzame kledingveganismeminimalismeduurzaamheid en travel bleek te zijn.
Ik vond het enorm leuk Mariëlle te kunnen begeleiden en haar voedingspatroon onder de loep te nemen. Wil je weten hoe zij het heeft ervaren en wat het haar heeft gebracht? Lees dan hier haar blog over haar bezoek aan mij. De rest van haar artikelen en blogs zijn ook aan te raden!

 

Ook leren over voeding, gezondheid en jouw voedingspatroon onder de loep?

Ben jij vegetariër, veganist of eet je nog geregeld dierlijke producten? Het maakt niet uit! Voor iedereen die gezond wilt leven en gezond wilt blijven is het noodzakelijk meer te weten over de voedingsstoffen die je de gehele dag tot je neemt. Hier bedoel ik niet mee calorieën tellen (mijn haren gaan al overeind) of alleen kijken naar eiwitinname voor sportprestaties.
Kortom, als jij meer wilt weten over voeding, vitamines en mineralen en hoe dit jouw leven positief kan beïnvloeden en jouw in gezonde staat kunt houden, dan ben je bij mij bij het juiste adres! Neem eens vrijblijvend contact met mij op en bespreek de mogelijkheden.

 

Vegan voedingsconsult | orthomoleculair voedingsdeskundige

Fotocredits: Freeimages

 

Geen reactie's

Geef een reactie