Gezonde orthomoleculaire voedingspatroon eigen maken met basisstappen
1596
post-template-default,single,single-post,postid-1596,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hoe heeft Blogger Irene mijn kookworkshop ervaren?

 

 

KOOKWORKSHOP ERVARING VAN BLOGGER IRENE CAMPFENS

Een tijdje terug heeft een inspirerende tekstschrijver Irene Campfens een kookworkshop bij mij gevolgd. Deze kookworkshop stond in het teken van gezonde voeding tijdens de feestdagen. Hoe maak je snel gezonde snacks die niet uit een pakje of zakje komen? Het was een eer om haar te ontvangen en bovendien heel gezellig! Lees hieronder of op haar website de volledige blog.

 

HOE JIJ JE ENERGIE EEN BOOST GEEFT

We worden overspoeld door berichten over gezondheid en superfoods, lifestyle, energiek en fit zijn. Het lijkt alsof er iedere maand iets anders verzonnen wordt en net als we denken dat het meeste ervan te ingewikkeld, duur of tijdrovend is, komt er een post van by Rhiannon voorbij. Hierin valt te lezen dat er mogelijkheden bestaan om je met relatief weinig moeite toch echt een stuk fitter te voelen. Als go-to orthomoleculair natuurvoedingsadviseur en coach weet Rianne Janssen van by Rhiannon als geen ander hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl weer lekker in je vel zit. En er goed uitziet. Wie wil dat nou niet?

 

LET’S MAKE THAT BODY ROCK AGAIN

Oké. Dat klinkt als een bekende belofte; zo een die vrijwel alle trainers, goeroes en coaches maken. ‘By Rhiannon leert jou hoe je een gezonde levensstijl omarmt, van je vage lichamelijke klachten afkomt en hoe je meer of vaker vega(n) en plantaardig eet.’ Aantrekkelijk aanbod maar is het de investering van wat tijd en geld waard? Om dit te onderzoeken schuift blogger Irene Campfens aan bij een speciale feestdageditie – het is immers bijna kerst – van de workshop Gezonde (vegan) snacks. Een van de mogelijkheden die By Rhiannon biedt om te leren van die kleine aanpassingen te maken.

 

GEHEIME TRUCS IN DE KEUKEN

Gastvrijer kan het niet: Rianne geeft alle workshops aan huis. Na een hartelijke ontvangst met een verse smoothie van bietjes, wortel en rauwe cacao – de meningen erover verschillen, zoals smaken dat ook doen – worden we al snel aan het werk gezet. Terwijl we vlijtig snijden, mengen en spoelen in de keuken vragen de cursisten Rianne het hemd van het lijf. ‘Kan ik dit in de supermarkt kopen?’, ‘waarom is het eigenlijk zo gezond?’ en ‘kun je dit invriezen?’: Rianne beantwoordt alle vragen met kalmte die goed afsteekt bij het gezellige rommeltje rond en op het fornuis. Best een geinige formule om tijdens het koken ook direct tips en uitleg te delen.

 

ULTIEME SMAKEN CREËREN

Een uur later hebben we humus, bietendip, platbrood, chocolademousse en choco kerstballen op tafel staan. Het ziet er fantastisch uit, maar hoe smaakt het nou? Tijdens de workshops van By Rhiannon wordt er niet alleen gekookt maar vooral geproefd. Ook dit levert de nodige vragen op en voor we het weten liggen tussen de versbereide gerechten en drankjes ook kelp noodles, gedroogde moerbeien en ‘bites’ van rauwe cacao op tafel. Rianne vertelt enthousiast hoe dit perfecte smaakversterkers of goede vervangers zijn. Ondertussen komen we er ook achter waarom zij voor haar onderneming gekozen heeft: Rianne is ijzersterk in het creëren van impact en duurzaam resultaat.

 

DE KUNST VAN HET VERANDEREN

Goed voor jezelf zorgen is zoveel meer dan alleen letten op je voeding. Het vraagt om een andere mind set, een nieuwe way of life. Dat zit volgens Rianne juist in het nemen van kleine stappen en het invoeren van subtiele wijzigingen in je levensstijl. Gewoon eens beginnen met anders ontbijten of stoppen met koken uit pakjes en zakjes. Met een achtergrond als verandermanager in het bedrijfsleven weet Rianne als geen ander hoe geduld en discipline tot het allerbeste eindresultaat leiden. Haar coaching reikt dan ook veel verder dan alleen voedingsadvies. Het lijkt erop dat we na deze workshop allemaal vol goede veranderzin zijn. Nice job, Rianne!

 

BEN JIJ NU OOK NIEUWSGIERIG?

By Rhiannon biedt allround voedingsadvies en coaching, eerlijke en deskundige aanpak van gezondheidsdoelstellingen en -wensen. Met workshops, informatiesessies en persoonlijke adviestrajecten vindt iedereen – ook met een druk bestaan en weinig tijd – hier bruikbare en down-to-earth tips die gemakkelijk te integreren zijn in het dagelijks leven. Mooie voornemens voor 2018? Check snel de site en volg by Rhiannon voor meer inspiratie op Facebook en Instagram.

 

Geschreven door Irene Campfens.
Geen reactie's

Geef een reactie