Gezonde orthomoleculaire voedingspatroon eigen maken met basisstappen
1233
post-template-default,single,single-post,postid-1233,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ik ben weer voeding geïnspireerd! Jij ook?

 

BOODSCHAP!!

Het is weer zondag. Tijd voor het wekelijkse boodschappenlijstje. Je zou denken dat als voedingscoach je oneindig veel inspiratie hebt en een wandelend receptendatabase bent en je het boodschappenlijstje in vijf minuten opschrijft. Niets is minder waar. Oké, ik weet wel echt veel verschillende recepten en mogelijkheden. Wat te eten bij weinig tijd, welke smoothies lekker zijn en wat standaard op mijn boodschappenlijstje moet staan. Maar heel soms – met name als ik echt druk ben – vergeet ik een aantal lekkere recepten of vergeet ik inspiratie op te halen uit voedingsblogs.

 

AUTOMATISCHE (STUNT-)PILOOT

Op dit moment ben ik druk bezig met mijn nieuwe e-book “15 tips om jouw voedingspatroon geleidelijk gezonder te veranderen – de basis op orde”. Vandaar dat ik de afgelopen tijd even – met betrekking tot de boodschappenlijstjes – op automatische (saaie) piloot heb gedraaid.

 

ORTHOMOLECULAIRE-WATTES? IS DAT NIET LASTIG? VIES? STOM? 

Toen ik drie jaar geleden een orthomoleculair voedingspatroon in mijn handen kreeg om mijn buikklachten (prikkelbare darm, opgeblazen buik etc.) te verhelpen, heb ik enorm veel gelezen, uitgetest, gevallen en weer opgestaan. Na het ontvangen dit voedingspatroon gingen er een aantal gedachten door mijn hoofd:
  • ‘Hmm.. ik eet toch al heel erg gezond?’
  • ‘Hoe maak ik lekkere tussendoortjes die niet uit een pakje of zakje komen?’
  • ‘Hoe ga ik dit doen terwijl ik praktisch altijd onderweg ben?’
  • ‘Okee.. die blender houdt het niet lang meer vol, wat is in hemelsnaam een goed alternatief? Een keukenmachine? Een foodprocessor?’ Wat is het verschil?’
  • ‘Dit veranderen naast mijn drukke hectische baan kost erg veel tijd, energie en uitzoekwerk. Nu staat er dat ik ook nog Quinoa moet schoonspoelen en noten moet weken, hoe houd ik dit allemaal vol?

     

HANDIGE VOEDINGSTIPS TO THE RESCUE

Om jou te helpen – jouw verandering naar een gezonder eet- en leefpatroon tot een groot succes te maken – wil ik deze stressvolle weg jou besparen met behulp van dit e-book! Op basis van mijn eigen ervaring, de ervaringen van mijn cliënten en andere deskundigen deel ik alle tips & tricks die jou enorm gaan helpen om jouw verandering met een vliegende start mogelijk te maken! Zonder dat jij 100 blogs moet lezen of een studie orthomoleculaire voeding hoeft te volgen. Mijn ervaringen van de afgelopen drie tot vijf jaar beschrijf en vat ik samen in drie verschillende boeken!

 

WEER GEÏNSPIREERD!

Persoonlijk ben ik heel erg blij als deze e-books af is. Niet alleen om anderen hiermee te kunnen helpen. Maar eigenlijk ook voor mezelf. Gek genoeg kwam ik vandaag pas tot deze conclusie. Al deze tips & tricks van de afgelopen jaren zaten heel erg in mijn hoofd. Het geeft me nu ineens zoveel rust dat het op papier staat. Nu heb ik altijd de fijne tips bij de hand als mijn vrienden vragen ‘wat zullen we eten?’, ‘heb jij nog een lekker recept voor een toetje?’ Of als een cliënt vraagt ‘waar kan ik dit ingredient het beste kopen?’
Plus, ik heb natuurlijk extra onderzoek gedaan! Als het straks weer zondag-boodschappenlijstjes-tijd is, ben ik eigenlijk heel erg blij: ik heb weer nieuwe inspiratie! Ik kan niet wachten om weer nieuwe recepten uit te gaan proberen, mijn recepten-arsenaal weer uit te breiden en te delen met jullie!

 

JIJ OOK? 

Het leuke van dit alles? Er komt een gratis versie van het e-book uit! Kan je eerst mooi kijken of jij hierbij gebaat bent. Volg mijn Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief (via de homepage) om de hoogte gehouden te worden wanneer hij online komt!
Ik ben benieuwd: denk jij als het e-book uitkomt ‘die moet ik downloaden!’? Laat het hieronder weten!
3 Reactie's

Geef een reactie